Uitnodiging

Parochie Heilige Gerardus Majella Nederweert-Eind nodigt U uit voor:

De noveen Heilige Gerardus-Majella

Van zondag 8 oktober t/m maandag 16 oktober, in de Gerardus kapel van de kerk in Nederweert-Eind.
Door de week elke avond om 19.00 uur en op zaterdag 14 oktober tijdens de H. Mis van 19.15 uur in de kerk.

Een warm welkom in een sfeervolle kapel met mooie muziek.

In een kapel die rust uitstraalt, gewone mensen die hun hart openen voor hun gevoelens, die ook openstaan voor het leed van anderen. Samen zijn we immers sterk.

Nieuwsgierig? Doe een keer mee; samen bidden en samen zingen. Neem een half uurtje voor jezelf en ga met een voldaan gevoel naar huis, in je oren klinken beslist de mooie Maria liedjes nog geruime tijd na.

Op maandag 16 oktober vieren we de feestdag van de Heilige Gerardus Majella, de patroonheilige van onze parochie en sluiten wij de noveen af. Ter ere van deze Heilige, bidden we elke avond om 19.00 uur de Gerardus noveen.

De Heilige Gerardus was een vurige vereerder van Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand waar we tijdens deze noveendagen extra aan zullen denken.

Samen bidden wij met de H. Gerardus en op voorspraak van Onze Lieve Vrouw van Altijddurende bijstand.

Wij leggen onze vragen – wensen – zorgen en persoonlijke intenties in hun handen.

In het vertrouwen dat wij gesteund worden door ons gebed.

Francien Verheijen – van Heugten zal dagelijks in deze dienst voorgaan.