Heel veel dank.

Graag wil ik ZijActief bedanken voor de grote poets in onze Kerk.

Fantastisch hoe de dames hebben gewerkt en ook waren er heren die spontaan kwamen helpen.

Heel veel dank daarvoor.

Het ziet er buiten en binnen weer supermooi uit.

De familie van Leeuwen uit Nederweert-Eind wil ik graag bedanken voor het beschikbaar stellen van hun schrobmachine zodat de vloer goed onderhanden genomen kon worden.

Eens in de 2 jaar wordt de grote schoonmaak gedaan en daar zijn we ZijActief en de LKV uit Nederweert-Eind dan ook dankbaar voor. Ook de spontane aanmeldingen van de heren en dames die geen lid zijn van deze verenigingen helpen mee. Samen onze verantwoordelijkheid nemen; geweldig!

Door het jaar nemen Tiny en Jef Koolen het poetswerk voor hun rekening en ik wil hun dan ook bedanken voor zowel hun inzet als hun aanpak dat zij samen die taak verrichten.

Nogmaals allemaal bedankt voor de wijze waarop u heeft geholpen met het schoonmaken van de Kerk. Ik ben super trots op u allen.

Heel erg veel dank van een tevreden Koster Marc.