Stichting 'Cuba Adelante'

Zaterdagavond 5 maart hebben we in de kerk in Nederweert-Eind aandacht mogen schenken aan 'Wereldgebedsdag', Cuba en onze stichting. Pastoor Schuffelers had de mis gedeeltelijk in het teken van Cuba gesteld. Hij had er een mooi Cubaans tintje aan gegeven en onze stichting op een leuke wijze gepromoot.Op het einde van de mis hebben we de tijd gekregen om het een en ander over Cuba en onze stichting te vertellen.

Na afloop kregen we vele leuke reacties en hebben de aanwezigen gul gegeven. We hebben niet iedereen persoonlijk kunnen bedanken maar willen dit langs deze weg alsnog doen; Heel hartelijk dank namens de Cubaanse weeskinderen.

Met het opgehaalde bedrag zijn we weer een stapje dichter bij een nieuwe badkamer/toilet voor een van de weeshuizen. Nogmaals willen we ook Pastoor Schuffelers, het kerkbestuur en koster Marc bedanken voor de fijne medewerking.

Wilt U nog meer weten over onze stichting en de activiteiten kijk dan even op: www.stichtingcubaadelante.nl

Mieke en Gerard Rutjens.