75-jarig bestaan

parochie St. Gerardus-Majella

Beste parochianen,
Dit jaar bestaat onze parochie St. Gerardus-Majella 75 jaar.
We zijn trots op ons mooie kerkgebouw als bruisend hart van de Eindse gemeenschap. Een plaats waar we met velen samenkomen op scharnierpunten in het leven.

Natuurlijk willen we dit heuglijke feit graag samen met de hele dorpsgemeenschap vieren en wel op zondag 21 september 2014. We beginnen deze feestelijke dag om 10.30 uur met een H. Mis, waaraan de drie koren van Nederweert-Eind deelnemen.
Aansluitend is er op het kerkplein een brunch voor alle (oud) inwoners van Eind en voor genodigden.
Tijdens de brunch zorgen de Eindse muziekgezelschappen voor de sfeer en voor de kinderen zijn er - geheel gratis - een springkussen en een draaimolen.

Voor deelname aan de brunch wordt een eigen bijdrage gevraagd:
volwassenen betalen € 6,- en kinderen t/m 12 jaar € 4,-.
U krijgt soep, broodjes, vlaai, fruit, koffie, thee, chocomel en/of fristie.

Voor de brunch kunt u zich opgeven bij Café Zaal van Nieuwenhoven, Pastoor Maesplein 1 en bij Café Zaal Bi-j Le-nie, Kruisstraat 53 in Nederweert-Eind.
Aanmelden kan t/m 14 september en gebeurt via contante betaling.

Mede met steun van het Parochieel Comité en enkele sponsoren wordt deze dag mogelijk gemaakt. We hopen dat het een mooi feest wordt, waaraan alle (oud) inwoners van Eind zullen deelnemen.
Graag tot ziens op zondag 21 september in het hart van Eind.

Met vriendelijke groet,
Parochiecommissie St. Gerardus-Majella